Weber Warmhoudrek

47,99

Ben je op zoek naar Weber Warmhoudrek van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Weber Warmhoudrek nu voor 47.99.

Artikelnummer: 3378fe2de804 Categorie: Tag:

Beschrijving

Weber Warmhoudrek kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Weber Warmhoudrek

Weber Warmhoudrek
Dit accessoire van het wereldberoemde barbecuemerk Weber is een multifunctionele uitbreiding voor jouw houtskoolbarbecue. Het is in principe een extra etage voor op het grilloppervlak die op meerdere manieren jouw barbecue-sessies een stuk efficiënter kan laten verlopen.
Met het Weber Warmhoudrek  breidt je het grilloppervlak van jouw houtskoolbarbecue uit. Je kan er bijvoorbeeld reeds gegrilde gerechten op leggen die nog niet uitgeserveerd kunnen worden. Op die manier blijven ze toch warm aangezien ze nog boven de warmte liggen.
Het warmhoudrek is gemaakt van roestvrij staal en biedt met een lengte van 47 centimeter en een breedte van 23 centimeter genoeg ruimte om jouw gerechten warm te houden. Het rekje is 12 centimeter hoog waardoor bijvoorbeeld groenten en brood op ideale hoogte liggen om te garen/af te bakken. Het rek is geschikt voor houtskoolbarbecues met een diameter van 57 centimeter (met uitzondering van de Compact Kettle).
Ben jij een echte grillmaster en ben je al druk bezig met het opbouwen van een heuse barbecue-accessoire collectie? Neem dan gerust een kijkje in ons accessoire-assortiment waar je tal van handige items kunt vinden die het grillen leuker/makkelijker kunnen maken.
Eigenschappen:
Materiaal: RVS
Lengte: 47 centimeter
Breedte: 23 centimeter
Hoogte: 12 centimeter
Geschikt voor Houtskoolbarbecues met diameter 57 cm