The Bastard Urban Compact

699,00

Ben je op zoek naar The Bastard Urban Compact van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop The Bastard Urban Compact nu voor 699.00.

Artikelnummer: 9358659ee374 Categorie: Tag:

Beschrijving

The Bastard Urban Compact kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

The Bastard Urban Compact

The Bastard Urban Compact
Klein, maar krachtig: Dezelfde kwaliteit als de grote variant, maar deze past op elk balkon. The Bastard Urban Compact van het merk Bastard heeft het perfecte formaat om mee te nemen. Hierdoor ben jij altijd in de gelegenheid om te grillen!
De barbecue beschikt over een gietijzeren afvoerluchtregelaar en een eenvoudig te openen scharniersysteem. Hierdoor kun je de zware deksel gemakkelijk open en dicht doen. Om zo jouw grill gemak te bevorderen. De barbecue heeft ook een extra robuust 6 mm dik roestvrij stalen rooster.
Bij The Bastard Urban Compact zitten een aantal standaard accessores inbegrepen namelijk: Deflector stenen, roestvrij stalen houtskoolmand en roestvrij stalen asbak. De Urban BBQ heeft een stoere mat zwarte afwerking.
Upgrade jouw grill skills met de vele grillmogelijkheden van The Bastard Urban Compact. Aan laat jouw familie en vrienden genieten van heerlijke gerechten!
The Bastard Urban Compact komt met een ventilatie schijf en een ventilatie opening, hierdoor ben jij in de mogelijkheid om de temperatuur nog nauwkeuriger te regelen. Zo creëer je het aller beste resultaat met jouw gerecht. De gietijzeren afvoerluchtregeling zorgt voor een optimale warmte ontwikkeling. Dit brengt jou in de mogelijkheid helemaal zelf te bepalen hoe jij je groenten, vis en vlees bereidt.
Deze barbecue is perfect als je net wat minder ruimte hebt op je balkon of in de tuin, maar toch heerlijk wil genieten van het volle potentieel van The Bastard. Het praktische aan deze barbecue is dat je hem makkelijk mee kan nemen. Ideaal als je lekker wilt grillen bij je vrienden of op het strand!
Eigenschappen:
Afmeting rooster: ø34 cm
Hoogte: 60 cm
Gewicht 45 kg
Aantal personen: 2 – 4 personen
Rooster dikte: 5 mm
Gietijzeren precisie topschijf
Easy open scharnier systeem
Extra dik 5 mm roestvrij stalen grilrooster
Inclusief: Plate setter, roestvrij stalen asbak en roestvrij stalen houtskool mand