JOEtisserie® Basket Set

149,00

Ben je op zoek naar JOEtisserie® Basket Set van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop JOEtisserie® Basket Set nu voor 149.00.

Artikelnummer: 62f67398b5ad Categorie: Tag:

Beschrijving

JOEtisserie® Basket Set kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

JOEtisserie® Basket Set

JOEtisserie® Basket Set
Ben jij op zoek naar de beste accessoires om jouw barbecue mee uit te breiden? Dan is de JOEtisserie® Basket Set een zeer goede keus! De Basket Set is van het kwaliteitsmerk Kamado Joe®. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in barbecues en accessoires voor de barbecue. De Basket Set bestaat uit twee verschillende manden, een platte mand en een ronde mand. Daarnaast zit er ook een stang bij inbegrepen voor eenvoudige installatie. De stang zal dienen als soort van spit waar de manden aan rond kunnen draaien. Op deze manier wordt het vlees gelijkmatig gaar en zal het lekker mals blijven. Daarnaast kan de rooksmaak zo echt goed inwerken op het vlees. De platte mand is geschikt om een hele kip, eend of vis mee klaar te maken. De ronde mand is ideaal om kleinere stukken vlees, groenten of zelfs aardappeltjes mee te bereiden.
Let wel op: de Basket Set is alleen geschikt voor de Classic Joe I, Classic Joe II en de Classic Joe III modellen van Kamado Joe®. Daarnaast is hij geschikt voor de Big Joe I, Big Joe II en Big Joe III modellen Kamado Joe®.
Onderhoud
Je kunt de Basket Set makkelijk schoonmaken met warm water, een klein beetje zeep en een zachte doek. De Basket Set kan eventueel ook in de vaatwasser geplaatst worden.
De eigenschappen
Kleur: Grijs, Zwart
Materiaal: RVS
Lengte: 20,8 cm
Breedte: 55,6 cm
Hoogte: 40,6 cm
Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.