Grill Cover – Classic Joe ®

64,90

Ben je op zoek naar Grill Cover – Classic Joe ® van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Grill Cover – Classic Joe ® nu voor 64.90.

Artikelnummer: a36ebf79fcd4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Grill Cover – Classic Joe ® kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Grill Cover – Classic Joe ®

Grill Cover – Classic Joe ®                      
Ben jij op zoek naar een hoes voor jouw barbecue? Dan is de Grill Cover – Classic Joe® echt een goede keus! De hoes heeft een zwarte kleur, waardoor hij niet veel aandacht zal trekken in de tuin. Het materiaal waar de hoes van gemaakt is, is 100% geverfd polyester. Dat betekend dat de hoes duurzaam is, daarnaast zal hij ook niet snel vervagen of verkleuren door Uv-straling. Ook is de hoes volledig waterdicht. Jouw barbecue zal dus goed beschermd zijn tegen diverse weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw. Door gebruik te maken van een grill cover zullen er ook minder snel krassen of deukjes opgelopen worden. Met behulp van deze handige grill cover, zal jouw barbecue dus minder snel verslijten waardoor je langer kan genieten van de lekkerste gerechten.
Let wel op: deze barbecuehoes is alleen geschikt voor de Classic Joe I ®, Classic Joe II® en de Classic Joe III®  modellen van Kamado Joe!
De eigenschappen:
Kleur: Zwart
Materiaal: Polyester
Lengte: 96,01 cm
Breedte: 96,01 cm
Hoogte: 140 cm
Garantie: 2 jaar
Weerbestendig: Ja
Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.