Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ®

54,90

Ben je op zoek naar Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ® van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ® nu voor 54.90.

Artikelnummer: 4c2f51e983b2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ® kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ®

Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ®
Ben jij op zoek naar het perfecte grillrooster voor jouw barbecue? Dan is de Half Moon Cast Iron Reversible Griddle – Classic Joe ® echt iets voor jou! Dit grillrooster is van het kwaliteitsmerk Kamado Joe ®. Kamado Joe ® is gespecialiseerd in grillen en grill-accessoires. Het gietijzeren rooster is ontzettend stevig, je krijgt het niet zomaar kapot. Gietijzer is een materiaal dat erg lang meegaat en waar je veel plezier van kan ervaren. Het kan gebruikt worden voor alle soorten vlees, daarnaast kun je er ook groentes op klaarmaken. Het grillrooster bestaat uit een dubbelzijdige bakplaat. De ene kant van de bakplaat heeft een glad oppervlak en de andere kant van de bakplaat is geribbeld.
Let wel op: Dit grillrooster is alleen te gebruiken voor de Classic Joe I, Classic Joe II en de Classic Joe III modellen van Kamado Joe ®.
Onderhoud
Een gietijzeren grillrooster kan het beste schoongemaakt worden met een zachte doek of spons in combinatie met een klein beetje water. Mocht de plaat nou echt heel vies zijn, kun je een klein beetje zeep toevoegen. Zorg er dan wel voor dat je de bakplaat goed afspoelt zodat er echt geen zeepresten op blijven zitten. Gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en een harde spons word ten zeerste afgeraden.
De eigenschappen:
Kleur: zwart
Materiaal: gietijzer
Lengte: 46,36 cm
Breedte: 22,61 cm
Hoogte: 2,54 cm
Garantie: 2 jaar
Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.