JOEtisserie® Classic – 120V with EU plug

299,00

Ben je op zoek naar JOEtisserie® Classic – 120V with EU plug van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop JOEtisserie® Classic – 120V with EU plug nu voor 299.00.

Artikelnummer: 99ae674be740 Categorie: Tag:

Beschrijving

JOEtisserie® Classic – 120V with EU plug kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

JOEtisserie® Classic – 120V with EU plug

JOEtisserie® Classic – 120V with EU plug
Ben jij helemaal weg van barbecueën? Dan kan de JOEtisserie® Classic – 120V zeker niet ontbreken! Het is van het kwaliteitsmerk Kamado Joe, zij zijn gespecialiseerd in barbecues en accessoires daarvoor. Met deze fantastische JOEtisserie® Classic – 120V tover jij jouw barbecue binnen een handomdraai om in een spit. Het spit werkt op een motor, deze kan een gewicht tot 20 kg ronddraaien. Doordat het spit ronddraait, wordt het vlees gelijkmatig gegaard. Op het moment dat je het spit hebt bevestigd, kan de barbecue nog steeds gesloten worden. Op het moment dat je de barbecue sluit, blijft de hitte goed bewaard en wordt het stuk vlees lekker mals. Het materiaal dat gebruikt is voor dit handige product is roestvrijstaal (RVS). RVS is ontzettend sterk, onderhoudsvriendelijk en weerbestendig.
Dit spit zorgt voor een overheerlijk stukje vlees of gevogelte en kan daarom echt niet ontbreken bij jouw barbecue.
Let wel op: de JOEtisserie® Classic is alleen geschikt voor de Classic Joe I, Classic Joe II en de Classic Joe III modellen van Kamado Joe®.
Onderhoud
RVS kan gemakkelijk schoongemaakt worden met een sopje van lauwwarm water en een zachte doek. Het is niet verstandig om gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen en een ruwe doek.
De eigenschappen:
Kleur: Zwart
Materiaal: RVS
Lengte: 61,28 cm
Breedte: 54,61 cm
Hoogte: 5,16 cm
Garantie: 2 jaar
Maximaal gewicht: 20 kg
120 V
Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.