Rookpellets Jack Daniels

9,95

Ben je op zoek naar Rookpellets Jack Daniels van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Rookpellets Jack Daniels nu voor 9.95.

Artikelnummer: d3760e328f35 Categorie: Tag:

Beschrijving

Rookpellets Jack Daniels kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Rookpellets Jack Daniels

Rookpellets Jack Daniels
Wil je jouw barbecue met de Cobb naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de Rookpellets Jack Daniels zeker een goede keuze. Met de unieke smaak van Jack Daniels kan je jouw vlees heerlijk bereiden. Deze Rookpellets bestaan uit samengeperst hout. Het voordeel van rookpellets ten opzichte van houtsnippers is dat rookpellets van te voren niet hoeven te weken. Op het moment dat je ze uit de verpakking haalt, zijn ze dus meteen klaar voor gebruik. 
Een handjevol rookpellets is eigenlijk al genoeg om een fantastische rooksmaak aan het gerecht te geven. Voor het gebruik van deze pellets kun je het beste een zakje van 7 bij 7  cm vouwen, vul dit zakje dan met de Rookpellets Jack Daniels. Prik een gaatje aan de bovenkant van het zakje en leg het zakje dan op de Cobble Stone of op de briketten. Leg vervolgens het gerecht dat je wil bereiden op de Cobb barbecue en sluit de deksel. Op deze manier zal het vlees en de vis de lekkerste smaak krijgen.
De Rookpellets Jack Daniels zijn gemaakt van oude whiskyvaten (eikenhout) en dit zorgt voor een mooi, stevig rookaroma. Deze pallets kunnen in principe gebruikt worden voor elk type gerecht en elke vleessoort. Echter, de smaak van deze pallets komt het beste tot zijn recht bij het bereiden van rood vlees of zalm. 
Is dit niet de smaak waar je naar op zoek was, dan kun je ook kiezen voor de Rookpellets Apple van Cobb.
De specificaties:
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Lengte: 14,5 cm
Breedte: 5 cm
Hoogte: 24 cm
Gewicht: 450 gram