Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ®

63,99

Ben je op zoek naar Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ® van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ® nu voor 63.99.

Artikelnummer: ac9e80b8664f Categorie: Tag:

Beschrijving

Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ® kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ®

Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ®
Ben jij op zoek naar een handig grillrooster voor jouw Kamado Joe barbecue? Dan is het Gietijzeren rooster Joe Jr. ® and Classic Joe ® echt iets voor jou! Dit grillrooster, van het kwaliteitsmerk Kamado joe ®, is gemaakt van gietijzer. Gietijzer is een zwaar en zeer stevig materiaal, het gaat ontzettend lang mee. Daarnaast blijft een gietijzeren grillrooster voor een lange tijd warm waardoor jouw gerechten lekker kunnen garen. Alle soorten vlees kunnen bereidt worden op een grillrooster dat gemaakt is van gietijzer. De smaak blijft dan ook zeer goed behouden. Met dit grillrooster komen er unieke grillstrepen op het vlees of op de groenten te staan voor de extra sfeer en uitstraling. 
Let wel op: Dit grillrooster is alleen geschikt voor de Joe Jr. ® en Classic Joe I , Classic Joe II en de Classic Joe III barbecues van Kamado Joe ® !
Onderhoud
Gietijzer kan het beste schoongemaakt worden met een zachte doek of spons en een beetje lauwwarm water. Als het echt nodig is, kun je ook een heel klein beetje zeep gebruiken. Als je zeep hebt gebruikt, moet je het rooster goed afspoelen zodat er geen zeepresten meer op blijven zitten. Je mag absoluut geen agressieve reinigingsmiddelen of een harde spons gebruiken om het rooster schoon te maken.
De eigenschappen:
Kleur: zwart
Materiaal: gietijzer
Lengte: 35,05cm
Breedte: 35,05 cm
Hoogte: 1,27 cm
Garantie: 2 jaar
Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.