3-delige precision barbecueset

67,99

Ben je op zoek naar 3-delige precision barbecueset van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop 3-delige precision barbecueset nu voor 67.99.

Artikelnummer: 0738a3731f59 Categorie: Tag:

Beschrijving

3-delige precision barbecueset kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

3-delige precision barbecueset

3-delige precision barbecueset
Ben jij een de trotse eigenaar van een mooie (Weber) barbecue en ben nog op zoek naar handige set barbecue-tools? Dan is de driedelige precision barbecueset ideaal voor jou. Met een tang, een spatel en een handige marinadekwast biedt deze set alle gereedschap die je nodig hebt voor een goede grillsessie.
De spatel is geschikt voor het omdraaien van al je gerechten en is praktisch te gebruiken dankzij de schuine randen aan alle zijkanten van de spatel. Zo kun je gemakkelijk het vlees op de spatel schuiven zonder dat je het vijftien keer opnieuw hoeft te proberen. De marinadekwast is gemaakt van siliconen en is goed bestand tegen de warmte van de barbecue. Dankzij het lange handvat kun jij ook op je gemak de gerechten voorzien van marinade zonder dat je handen te heet worden. Als laatste is er natuurlijk nog de barbecuetang waarmee je jouw gerechten eenvoudig kunt oppakken en verplaatsen. De tang is voorzien van handsfree vergrendeling waardoor hij dus niet de hele tijd openstaat als je hem niet vasthebt.
Ieder gereedschap is voorzien van een handige lus waarmee je hem kunt ophangen aan je barbecue (indien deze accessoire-haakjes heeft natuurlijk). Mocht je nog op zoek zijn naar aanvullende accessoires voor bij jouw barbecue, dan neem gerust een kijkje in ons accessoire-assortiment!
Eigenschappen:
Driedelige barbecue-gereedschapsset: Spatel, marinadekwast en tang
Non-slip handgrepen
Vaatwasserbestendig
Voorzien van ophanglusjes
Marinadekwast van siliconen