iKamand – Classic EU

249,00

Ben je op zoek naar iKamand – Classic EU van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop iKamand – Classic EU nu voor 249.00.

Artikelnummer: af9ad4f97067 Categorie: Tag:

Beschrijving

iKamand – Classic EU kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

iKamand – Classic EU

iKamand – Classic EU
Ben jij op zoek naar de handigste accessoires voor jouw barbecue? Dan kan de iKamand – Classic EU echt niet ontbreken. Dit accessoire is van het kwaliteitsmerk Kamado Joe®, zij zijn gespecialiseerd in barbecues en accessoires daarvoor. Met dit accessoire wordt barbecueën zelfs voor de meest onervaren griller echt een eitje. Dankzij de grillalgoritmen worden de gerechten helemaal perfect bereid. Het hele grillproces, van begin tot eind, verloopt vrijwel vanzelf. Binnen enkele minuten heeft het apparaatje de barbecue al op een temperatuur van 300°C. De iKamand – Classic EU is een app-gestuurd apparaat dat werkt via een wifi-connectie. Het apparaatje bevat een ventilator en thermometer. De iKamand kan aan het onderste ventilatierooster van de barbecue bevestigd worden. Je krijgt dan via de app controle over de hitte, rook en doeltemperatuur. Je kunt dus gewoon wat anders gaan doen terwijl de gerechten garen. Ook geeft de iKamand een idicatie van de tijd die nodig is om diverse soorten vlees te bereiden. De iKamand werkt op stroom en bevat een EU-stekker. De iKamand Pit Probe Pack is een toevoeging op dit product. 
Let wel op: De iKamand – Classic EU is alleen te gebruiken bij de Classic barbecuemodellen van Kamado Joe®.
De eigenschappen:
Kleur: Zwart
Materiaal: RVS, plastic
Lengte: 13 cm
Breedte: 5,08 cm
Hoogte: 10 cm
EU-stekker
Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.