Barbecue Austin xl

999,00

Ben je op zoek naar Barbecue Austin xl van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Barbecue Austin xl nu voor 999.00.

Artikelnummer: 2272d23c0d68 Categorie: Tag:

Beschrijving

Barbecue Austin xl kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Barbecue Austin xl

Pellet Barbecue Austin XL
Wil jij een gezellig barbecuefeestje organiseren voor de hele familie? Dan is het natuurlijk van belang dat je een grote barbecue ter beschikking hebt met genoeg ruimte voor al dat eten. De Pellet Barbecue Austin XL is hiervoor een zeer geschikte barbecue met zijn dubbele grill-etages en praktische features. Haal met de Austin XL barbecue de échte Amerikaanse barbecue-experience naar jouw tuin!
De Austin XL is een Pellet barbecue en is dus speciaal ingericht om als brandstof houtpellets te verbruiken. Dit zijn kleine houtstaafjes gemaakt van samengeperst houtafval. Deze zijn in diverse soorten verkrijgbaar op onze website (kers en appel bijvoorbeeld) en kunnen een bijzonder smaakje toevoegen aan de rook die ook in het gerecht te proeven is.
Met zijn kenmerkende bronzen en zwarte kleur heeft deze pelletbarbecue een uniek uiterlijk, tel daar de handige features bij op en je hebt een prachtige grill waarmee je voor de hele familie een heerlijke maaltijd kunt bereiden. Links op de barbecue zit het pellet-compartiment met daarop ook het LED-paneel waarmee het automatische ontstekingssysteem bediend kan worden. Het ronde deksel van de barbecue is voorzien van een breed handvat en een handige thermometer waarmee je eenvoudig de temperatuur aan de binnenkant van de barbecue kunt aflezen. Aan de rechterkant zijn de schoorsteen, zijtafel en een vetemmer bevestigd.
Eigenschappen:
LED-bedieningspaneel
Voorzien van RVS-handvat, zijschoorsteen en zijtafel
Verrijdbaar onderstel
Ingebouwde thermometer
Automatisch ontstekingsmechanisme (200 watt)
Afmetingen: L158,5cm x B65,5cm x H122,5cm