Reinigingsset inox gasbarbecues

74,99

Ben je op zoek naar Reinigingsset inox gasbarbecues van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Reinigingsset inox gasbarbecues nu voor 74.99.

Artikelnummer: 8e04f3de8b0c Categorie: Tag:

Beschrijving

Reinigingsset inox gasbarbecues kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Reinigingsset inox gasbarbecues

Reinigingsset voor RVS gasbarbecues
Is jouw gasbarbecue ook altijd zo vies na een goeie barbecuesessie en ben je op zoek naar een handig product om deze schoon te maken? Zoek dan niet verder want de Reinigingsset voor roestvrijstalen gasbarbecues is ideaal voor jou.
Met maar liefst 10 schoonmaakproducten is deze reinigingsset dé ideale manier om jouw roestvrijstalen gasbarbecue schoon te maken. Met twee schoonmaakmiddelen en een antiplak-spray beschikt deze set er een uitgebreid arsenaal aan vuil bestrijdende middelen. Daarnaast is hij voorzien van zevenhandige tools die ieder voor een ander doel dienen.
Zo zijn er twee handige borstels toegevoegd (een ovale en een driehoekige) met deze borstels kun je ieder hoekje van je barbecue grondig reinigen. Voor hardnekkige resten op het grillrooster bevat deze set de handige grillschraper en een grillborstel. Om de set compleet te maken zijn ook (net als bij andere Weber reinigingssets) een microvezeldoek en twee schuursponsjes bijgevoegd waarmee je de barbecue gemakkelijk kan schoonvegen.
Ben je nog op zoek naar andere additionele producten om jouw accessoire-collectie aan te vullen? Dan neem gerust een kijkje in ons accessoire-assortiment. Hier vind je tal van producten die jouw barbecue-experience kunnen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de Weber gevogeltestomer of de Weber zakthermometer.
Eigenschappen:
Tiendelige reinigingsset
Geschikt voor RVS Gasbarbecues
Twee verschillende reinigingsmiddelen en anti-plak-spray
Handige schoonmaak spullen zoals een driehoekige en ovalen borstel, grillschraper/grillborstel, schuursponsjes en microvezeldoek.