Reinigingsset geemailleerde gasbbq

74,99

Ben je op zoek naar Reinigingsset geemailleerde gasbbq van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Reinigingsset geemailleerde gasbbq nu voor 74.99.

Artikelnummer: 8ab33550d6e5 Categorie: Tag:

Beschrijving

Reinigingsset geemailleerde gasbbq kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Reinigingsset geemailleerde gasbbq

Reinigingsset geëmailleerde gasbarbecue
Heb jij een Gasbarbecue met een emaillen afwerking? Dan is deze Reinigingsset geëmailleerde gasbarbecue van het merk Weber ideaal voor jou. Deze tiendelige set is namelijk speciaal samengesteld voor geëmailleerde gasbarbecues en zorgt daarmee voor optimale reinigingsmogelijkheden voor jouw mooie (en misschien ietwat vieze) grill.
Deze set bestaat uit tien onderdelen die ieder een specifiek doel dienen. Deze set bevat drie flessen schoonmaakmiddel, waaronder een grate cleaner, enamel cleaner en een anitplak-spray. Daarnaast zijn er twee schuursponzen en een microvezeldoek bijgevoegd waarmee de grotere delen van het oppervlakkige vuil kunnen worden verwijderd. Voor hardnekkige vlekken/vleesresten zijn bij deze set de grillschraper en de grillborstel bijgevoegd. Om het schoonmaakkarwei af te maken zijn de twee grote ovalen- en driehoekvormige borstels toegevoegd. Met deze borstel kun je ieder hoekje en randje van je barbecue eenvoudig schoonmaken zonder dat je je in lastige bochten hoeft te wringen.
Een reinigingsset is natuurlijk enorm handig, maar misschien ben je ook wel op zoek naar andere aanvullende barbecue accessoires. In dat geval raden we aan om ook een kijkje te nemen in ons accessoireassortiment. We beschikken over een uitgebreid arsenaal aan barbecue-accessoires, uiteenlopend van branders tot gevogeltestomers. Voor ieder wat wils dus!
Eigenschappen:
Tiendelige reinigingsset
Geschikt voor Geëmailleerde Gasbarbecues
Twee verschillende reinigingsmiddelen en anti-plak-spray
Handige schoonmaak spullen zoals een driehoekige en ovalen borstel, grillschraper/grillborstel, schuursponsjes en microvezeldoek.