Hibiscus MgO 90 Black

299,95

Ben je op zoek naar Hibiscus MgO 90 Black van ? Dan ben je aan het juiste adres! Koop Hibiscus MgO 90 Black nu voor 299.95.

Artikelnummer: b669185ced84 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hibiscus MgO 90 Black kopen? Je vindt de beste bij 24BBQ.nl

Hibiscus MgO 90 Black

Tenderflame Hibiscus zwart
De Hibiscus MgO 90 Black van Tenderflame is een stijlvolle en unieke tuinhaard die ideaal is om jouw terras van een beetje licht en gezellige warmte te voorzien. Met zijn brede vierkante oppervlak en sfeervolle vlam is dit een echte aanrader voor jouw tuin.
Tenderflame staat bekend om het feit dat hun tuinhaarden van hoge kwaliteit zijn en tevens ook garant staan voor veiligheid. De vlam wordt op een gecontroleerde manier geproduceerd en wordt tevens aan de zijkanten afgeschermd door twee glasplaatjes. De brandstof die bij deze tuinhaard hoort is Tenderfuel. Dit is een brandstof die enkel te gebruiken is bij Tenderflame producten en het staat bekend om het feit dat het geurloze en niet-rokende vlammen produceert en dat het niet schadelijk is voor het milieu. De Tenderfuel kan in de tank van de Tenderflame worden toegediend zelfs terwijl de lont van de tuinhaard aan het branden is!
De lont van de Hibiscus is negen centimeter lang en produceert een sfeervolle vlam die tot wel 5 uur aan één stuk door kan branden (als het Tenderfuel reservoir vol is). Met een inbegrepen doofvork kan de vlam gedoofd worden.
Wil jij jouw Tenderflame combineren met andere Tenderflames neem dan eens een kijkje in ons Tenderflame-assortiment. Hier staan tal van leuke tafel/tuinhaarden die perfect passen bij de Hibiscus MgO Black.