BBQ boeken
Ben je op zoek naar BBQ boeken? Shop hier boeken over barbecue: van kookboeken bomvol recepten en inspiratie tot ware barbecue bijbels!
Populaire auteurs van BBQ boeken
Jord Althuizen: Smokey Goodness-reeks en meer
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam.
Ook is Smokey Goodness Burgers & Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 330.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.
Alle bbq boeken van Jord Althuizen
- Smokey goodness – het ultieme bbq boek
- Smokey goodness 2 – het next level bbq boek
- Smokey Goodness 3 – Het Bigger, Better bbq boek
- Smokey Goodness BBQ Feast on Fire
- Smokey Goodness No Worries BBQ
- Smokey Goodness Lowlands BBQ
- Smokey Goodness Winter BBQ
- Burgers & BBQ Bites
- Black Smoke – BBQ, Booze & Attitude
- Black Smoke 2 – Fire, ice en BBQ attitude
Julius Jaspers
Julius Jaspers is kok, traiteur, kookboekenschrijver, mede-eigenaar van het familiebedrijf Studio Bazar en heeft een eigen brasserie en kookschool. Hij is bovenal de bedenker van Smart Cooking. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk voorbereidt voor een diner, zodat je als kok zo lang mogelijk bij je gasten aan tafel kunt blijven. Voor zijn eerste Smart Cooking kookboek won Julius Jaspers in 2003 de gouden garde. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn Het ultieme hamburgerboek en Kookbijbels – BBQBijbel.
Alle BBQ boeken van Julius Jaspers
- BBQ recepten voor op een kamado
- BBQatlas – de lekkerste BBQ-recepten uit de hele wereld
- BBQBijbel – Van asperges tot zwezerik
- Het complete BBQ boek
- Het ultieme hamburgerboek
- Masterclass – Groente op de BBQ
- Simple Smart BBQ
Rookoven BBQ boeken
- Over rook – het handboek voor warm en koud roken
- Smoked – een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer
- Uit de rookoven – 35 heerlijke recepten uit de rookoven